Contact

Google Maps Error: Something went wrong while retrieving your map, please ensure you have entered the short code correctly.

Vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We antwoorden zo snel mogelijk.

[recaptcha]

OTM Awards & Gala

Knowhow en specifieke logistieke ervaring opgebouwd in de loop van vele jaren worden gedeeld tijdens unieke evenementen zoals de huidige Hackathon. Sinds 1999 - werden er negen succesvolle OTM-Awards georganiseerd, waarbij verschepers en logistieke dienstverleners werden samengebracht in een informele sfeer. Elke twee jaar, heeft OTM gezocht naar winnaars: in de wereld van dienstverleners als ook in de categorie van verschepers.

Topcoaches 4 Toptalent

Door Topcoaches 4 Toptalent, overbrugt OTM de ruimte tussen de academische wereld en de handel / industrie wereld. Als uw bedrijf op zoek is naar ambitieuze, jonge stagiairs, overweeg dan om deel te nemen aan T4T!

Kom meer te weten

Training

OTM organiseert professionele logistieke cursussen (Nederlands en Frans).

Kom meer te weten

Over OTM - The Belgian Shippers' Council

Sinds oprichting in 1980 is OTM een erkende belangenorganisatie van logistieke professionals, actief in handel en in de industrie in haar geheel.

OTM’s objective is to contribute to more effective and efficient supply chains by working with the so called triple helix model. 

Het triple helix model is gebaseerd op de interacties tussen de drie volgende elementen en hun bijhorende 'initiële rol': universiteiten die zich engageren in fundamenteel onderzoek, industrieën die commerciële goederen produceert en overheden die markten reguleren. Van zodra interacties stijgen binnen dit kader, evolueert elk onderdeel evolueert om enkele karakteristieken van de andere instelling over te nemen. Dit geeft aanleiding tot hybride instituties. Bilaterale interacties bestaan tussen universiteiten, industrieën en overheid.

OTM profileert zich als enige gesprekspartner in verschillende dossiers waar de belangen van de verladende industrie dienen verdedigd te worden. Samenwerken en kennisoverdracht naast de belangrijke lobbyfunctie naar de overheden staan centraal in de organisatie en worden ondersteund door de grote diversiteit binnen haar ledenbestand. In een dynamische omgeving spelen ze snel in op vragen en noden uit het logistieke werkveld.

ONTDEK MEER

Contacteer OTM

Derbystraat 33/B 
9051 Gent

+32 (0)9/265.18.81