War for trucks

Kunnen we de oorzaken en impact van de "war for trucks" modelleren en deze informatie op een positieve manier aanwenden?

Een dag telt 24 uur, een week 7 dagen. Veel transportcapaciteit en efficiëntie gaat echter verloren door allerlei “verliezen” onderweg.

Sommigen zoeken de oplossing in laad-en of losvenster alsof transport te vergelijken is met een tandartsbezoek en vergeten daarbij dat je daarnaast ook nog naar de kapper, bank en die voetbalmatch van je zoon moet en dit met elk hun eisen en elke keer enkele honderden km ertussen.

De vrachtwagenmarkt is in volle beweging. Een gestegen reglementering in combinatie met een tekort aan chauffeurs, meer files, enz in de context van hoogconjunctuur leidt meer en meer tot een ‘war for trucks’ en inspanningen om the ‘preferred customer’ te zijn bij transporteurs. De toegenomen restricties onderweg en op de laad- en losplaatsen helpen ons daarbij niet. Kunnen we de impact ervan modelleren en hoe kunnen we deze informatie op een positieve manier aanwenden?

REGISTREER NU

Meer challenges

5 toonaangevende verladers dagen je uit innovatieve oplossingen uit te werken voor uitdagingen waarmee zij vandaag in hun supply chain worden geconfronteerd.

Sustainability & supply chains

Colruyt Group

 ontdek meer

Complexity in a worldwide group

Isolava (Knauf)

 ontdek meer

Ergonomics & safety in transport

FrieslandCampina

 ontdek meer

Reducing returns

Carglass

 ontdek meer