Complexity in a worldwide group

Hoe kan een verlader die tot een wereldwijde groep behoort er zelf voor zorgen om terug te keren naar een comfortabele transportorganisatie?

Behoren tot een wereldspeler zoals Knauf is fantastisch. Maar het zorgt ook voor de uitdaging om niet alleen aan de noden van het eigen bedrijf te denken, maar ook aan die van de ‘zusters’ in hetzelfde land, in de buurlanden, binnen Europa, en waarom niet over de ganse wereld.

Zeker wanneer het gaat om HET voorbeeld bij uitstek van de VUCA-wereld waarin wij heden ten dage leven: transport.
Is er één andere sector dan de transportsector die  meer onderhevig is aan snelle verandering, onzekerheid, een steeds groter wordende complexiteit van zaken die daarbij nog vaag blijven?

Hoe kan een verlader die tot een wereldwijde groep behoort er zelf voor zorgen om terug te keren naar een comfortabele transportorganisatie? Om terug op een stabiele en zekere manier zijn goederen tot bij zijn klanten te krijgen? En dit op een voor alle medewerkers eenvoudige, heldere en duidelijke manier? Om over na te denken….

REGISTREER NU

Meer challenges

5 toonaangevende verladers dagen je uit innovatieve oplossingen uit te werken voor uitdagingen waarmee zij vandaag in hun supply chain worden geconfronteerd.

Sustainability & supply chains

Colruyt Group

ontdek meer

Ergonomics & safety in transport

FrieslandCampina

ontdek meer

War for trucks

ArcelorMittal

ontdek meer

Reducing returns

Carglass

ontdek meer