Uitdagingen

Actuele cases

De hackathon is een platform om samen te werken en innovatieve oplossingen te vinden voor 5 logistieke uitdagingen. Ieder van deze cases wordt door een van 5 toonaangevende verladers gepresenteerd. De uitdagingen worden verdeeld op basis van het first come, first serve-principe tijdens de check-in van de hackathon op vrijdag 16 november.

AGENDA

Colruyt

Sustainability & supply chains

ontdek meer

Carglass

Reducing returns

ontdek meer

FrieslandCampina

Ergonomics & safety in transport

ontdek meer

Isolava

Complexity in a worldwide group

ontdek meer

ArcelorMittal

War for trucks

ontdek meer

Sustainability & supply chains

Ruim 80 jaar geleden was er voor het eerst sprake van Colruyt, een familiebedrijf uit het Vlaams-Brabantse Lembeek. Vandaag zijn ze van klein bedrijf uitgegroeid tot een familie van bedrijven: Colruyt Group. Ze bieden tal van retailformules, eigenmerkproducten en activiteiten en zijn actief in drie landen.

Ontdek Meer

BRON AFBEELDING: FRIESLANDCAMPINA

Ergonomics & safety in transport

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten over de hele wereld van zuivelproducten die waardevolle voedingsstoffen uit melk bevaten. Met een jaaromzet van 12.1 miljard euro behoort FrieslandCampina tot een van de grootste zuivelondernemingen ter wereld.

ONTDEK MEER

War for trucks

With annual achievable production capacity of approximately 113 million tonnes of crude steel, and some 199,000 employees across 60 countries, ArcelorMittal is the world’s leading steel and mining company.

Ontdek Meer

Complexity in a worldwide group

Isolava, gevestigd in het West-Vlaamse Wielsbeke, is als toonaangevend fabrikant van gipsblokken en gipsplaten voor de droge afbouw actief in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

ONTDEK MEER

Reducing returns

Belron maakt het verschil door de problemen van mensen zorgvuldig op te lossen . Ze zijn de wereldwijde leider in autoruitreparatie en -vervanging met hun ongeëvenaarde merken - waaronder Carglass®, Safelite® en Autoglass®.

Ontdek Meer

Neem deel aan de eerste logistieke hackathon voor België

REGISTREREN AGENDAEXPERTS